+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Kedves Páciensek! 2024 júl. 5-től júl. 12-ig szabadság miatt az online és a telefonos előjegyzés, időpont foglalás is szünetel.

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

Bemutatkozás

Rólunk

Pasaréti bőrgyógyászati magánrendelőnkben teljes körű bőrgyógyászati, kozmetológiai és orvos esztétikai kezeléseket kínálunk – mindezeket pácienseink igényeit szem előtt tartva, személyre szabva.

Az kollagén indukciós terápiától kezdve a pigmentfoltok kezelésén át egészen az anyajegy eltávolításig számos bőrgyógyászati és esztétikai megoldással rendelkezésre állunk. A kezelések hatékonyságát és biztonságos elvégzését professzionális, modern és kiváló minőségű orvos esztétikai gépparkunk is segíti. 

Itt Ön is rátalálhat arra a beavatkozásra, amely megfelel egyedi szükségleteinek, és ami hatékony eredményeket hozhat.

Nemcsak felnőtt, de serdülőkorban, gyermekkorban lévő vendégeinknek is személyre szabott eljárásokat biztosítunk. Legyen szó az érzékeny bőr elváltozásainak kezeléséről (ekcéma) vagy a kültakaró sérülékenységéből fakadó problémák orvoslásáról (akné, mitesszer), jól bevált módszerekkel és kezelésekkel rendszerint sikereket aratunk.

Fedezze fel szolgáltatásainkat, és jelentkezzen be kezeléseink egyikére!


Munkatársainkról - Orvosaink

Akár bőrgyógyászati, akár sebészeti problémával küzd, akár fiatalodni, szépülni szeretne, szakorvosaink mindenben a segítségére lesznek. Tudjon meg többet munkásságukról!

Dr. Pellion Szilvia, a rendelő tulajdonosa, bőrgyógyászati szakmai vezetője. Bőrgyógyász-kozmetológus-venerologus szakorvos több mint 20 éves tapasztalattal bír az általános bőrgyógyászat területein, esztétikai kezeléseket 15 éve végez. Évek óta az egyik legismertebb bőrápolási márka a francia La Roche Posay bőrgyógyászati szakértője. 2022-től a Dysport (abobotulinum toxin) hivatalos magyarországi trénere. A legújabb eljárásokat alkalmazva dolgozik, tudását hazai és nemzetközi továbbképzéseken bővíti. Fontos számára a természetes arcvonások és a harmonikus megjelenés megőrzése. A kezelések elvégzésekor maximális figyelmet fordít a biztonságra és a kiváló, első osztályú magas minőségű anyagok használatára. 

Dr. Csiky László, a rendelő tulajdonosa, sebész szakorvos magánpraxisát 13 évvel ezelőtt indította el. Korszerű technikákat és modern technológiákat alkalmazva végez bőrsebészeti kis- és nagyműtéteket pácienseinken.

 

 

Dr. Pellion Szilvia
bőrgyógyász - kozmetológus
- venerológus szakorvos

Dr. Pellion Szilvia bőrgyógyász

Modern bőrgyógyászati és esztétikai kezelések

Dr. Pellion Szilvia önéletrajza

Dr. Csiky László
sebész szakorvos

Dr. Csiky László sebész

Korszerű sebészet, bőrsebészet

Dr. Csiky László önéletrajza

 

Dr. Mező Brigitta
bőrgyógyász - kozmetológus
- venerológus szakorvos

Általános bőrgyógyászat és esztétikai kezelések

Dr. Mező Brigitta önéletrajza

Dr. Fáy Andrea
bőrgyógyász - kozmetológus
- venerológus szakorvos

Általános bőrgyógyászat, kozmetológiai-esztétikai kezelések

Dr. Fáy Andrea önéletrajza


Munkatársainkról - Asszisztenseink, páciens-koordinátorok

 

Burik-Lovász Tímea
Vezető egészségügyi asszisztens, bőrterapeuta

Burik Tímea

Burik-Lovász Tímea önéletrajza

Király Kathrin
Páciens-koordinátor,
recepciós

 

Király Kathrin

Király Kathrin önéletrajza

 


Rendelőnkről

Magánrendelőnket vendégeink igényeit és elvárásait figyelembe véve alakítottuk ki. Fontosnak tartjuk ugyanis, hogy a lehető legszínvonalasabb szolgáltatásokban részesüljenek, hogy nyugodt, tiszta és exkluzív környezetben gyógyulhassanak, szépülhessenek. Orvosi rendelőink és vizsgálóink modern eszközökkel és gépekkel felszereltek; a kezelések során kizárólag prémiumkategóriás, minőségi anyagokkal dolgozunk.

Jelentkezzen be budai rendelőnkbe személyes konzultációra, ahol kiválasztjuk az Önnek legmegfelelőbb vizsgálatokat és beavatkozásokat!

Néhány fotó a rendelőről és helyiségeiről:

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"