+36 20 583 4421 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

Friss hírek, akciók, újdonságok

Hidratálás: ragyogó arcbőr nyáron is

Az erős napfény, a kánikula nem kíméli az arcbőrt, nyakat, dekoltázst és a kézfejeket, roncsolja a kollagén és rugalmas rostokat, dehidratálja a bőrt, így nem árt, ha professzionális kezeléseket is igénybe veszünk a megfelelő hidratáltság eléréséhez. Melyeket érdemes kipróbálnunk? A leghatékonyabb kezelésekről Dr. Pellion Szilvia, a bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos adott nekünk bővebb tájékoztatást.

Hidratálás: ragyogó arcbőr nyáron is

VIVACE kezelés

A VIVACE a leginnovatívabb multi mikrotűs rádiófrekvenciás technológiát képviseli, azaz egyesíti a frakcionált lézer, IPL, hagyományos rádiófrekvencia előnyeit, kombinálva a dermaroller kollagén-indukciós hatásával. Látványos hatása azonnal, már az első kezelés után jelentkezik, tartós változás pár hét után látható a kollagén rostok stimulációjának eredményeképpen.
A VIVACE kezelés lényege, hogy a mikrotűk által okozott sok apró sérülés és a hőenergia  stimulálják az új kollagén rostok termelődését .A  bőrben megnyíló csatornákon keresztül rendkívül hatékonyan bejuttathatók a megújítását segítő mezoterápiás hatóanyagok, az orvosi hialuronsav vagy a PRP plazma – magyarázza Dr. Pellion Szilvia.  – Az eljárás serkenti a bőr természetes gyógyulási folyamatát  azaz a kötőszöveti átépülésnek köszönhetően a bőr sokkal ránctalanabb és feszesebb lesz.” A kezelés során használt vörös LED fény aktiválja a bőrsejteket, fokozza a kollagéntermelést, növeli a bőr nedvességtartalmát, javítja a bőr textúráját, a bőr tónusát.  A tartós hatás megőrzésére 3 kezelést javasolt.

Egész évben végezhető kezelés, akár barna bőrön is biztonságosan és hatékonyan, minimális felépülési idővel. Biztonságos, a felépülési idő pár óra, a kezelés után azonnal visszatérhetünk a mindennapi tevékenységünkhöz. Nőknek és férfiaknak is ajánlható, mivel megőrzi a természetes vonásokat.  A rádiófrekvencia és a mikrotűs kezelés hatására a bőr barrier funkciója megnyílik, emiatt a bőrre felvitt anyagok tökéletesen fel tudnak szívódni a mélyebb rétegekbe, azaz célzottan a dermisbe, a felhasznált anyagok így plusz tűszúrás nélkül hatolnak be a bőrbe, nincsen bevérzés, látható nyom a bőrön. Fiatal bőr esetén megőrzi a bőr fiatalságát, gátolja az öregedési folyamatokat, idősebb, érett bőr esetén gyors feszesítő és bőrfiatalító hatást biztosít.

Hydrobalance terápia

A bőr színének, ragyogásának, hidratálásának, a kisebb ráncok kisimításának egyik leghatásosabb módszere a hydrobalance terápia.  A kezelés során a szakember gél állagú, keresztkötésmentes hialuronsavat injekcióz a bőrbe mikroinjekciók formájában, ezzel biztosítva a bőr mély hidratálását.  “Az eljárás során a kezelt bőrterület előre megtervezett pontjaiba mikroinjekciók formájában bejuttatjuk az orvosi hialuronsavat, kis göbcséket képezve a bőrben, melyek pár nap alatt eltűnnek” – magyarázza Dr. Pellion Szilvia, bőrgyógyász.  Az eljárás gyakorlatilag fájdalommentes, mivel a tűk nagyon kis átmérőjűek, és a hialuronsavas injekciózás előtt felszíni érzéstelenítő krémet helyeznek fel.

Remek megoldás a száraz, dehidratált bőr számára, a napfény által okozott károsodást hatékonyan helyreállítja. Már az első kezelés után látványos az eredmény, a bőr megfiatalodik, feszesebb, kisimultabb lesz. A hosszantartó hatás eléréséhez 3-4 kezelést javasolt, 3 hetenként ismételve, így az eredmény igazán tartós lesz. A hialuronsavas biorevitalizáció bármely korosztálynak ajánlható, biztonságos, bőrfiatalító eljárás.

Volite kezelés, újdonság a hidratálásban

Aki nyáron a legjobb formáját szeretné hozni, annak a Volite kezelést érdemes kipróbálni. Nyár elején alkalmazva felkészíti a bőrt, elmúltával pedig helyreállítja a dehidratált területeket. A Volite az első olyan keresztkötött hialuronsav, amelyet hidratálásra fejlesztettek ki, éppen ezért a hatása jóval tovább tart, mint a nem keresztkötött hialuronsavaké. A finom gél állagú, töltőanyagot mélyebbre kell beadni a bőrbe, egészen kis adagokban, ám mivel tartalmaz lidocaint, a kezelés gyakorlatilag fájdalommentes.  “A keresztkötött hialuronsavakat egyébként elsősorban volumenpótlásra használjuk – magyarázza a doktornő. – A Volite  a keresztkötött hialuronsavas feltöltőanyagok új generációjához tartozik, teljesen természetes megjelenést biztosít, intenzíven és tartósan hidratálja a bőrt.

A Volite kezeléssel visszanyerhető a bőr természetes rugalmassága, tömörsége, tónusa, arcunk feszesebb,és  üdébb lesz. De nem csak arcon – a kézfejeken, a nyakon vagy a dekoltázs területén is remekül alkalmazható. A Volite akár 6-9 hónapig is hidratál, miközben az eredmény már a kezelés után közvetlenül is láthatóvá válik. 

A cikk megjelent itt: Vital Magazin

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"