+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Kedves Páciensek! 2024 júl. 5-től júl. 12-ig szabadság miatt az online és a telefonos előjegyzés, időpont foglalás is szünetel.

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

Dermastir Luxury - kaviáros kényeztetés a bőrnek

Dermastir Luxury - kaviáros kényeztetés a bőrnek

A bőrápolásnak és a bőr fiatalításának már a fáraók korában komoly hagyománya volt. Gondoljunk Kleopátrára, aki naponta tejfürdőbe merítkezett, vagy Nefertitire, aki mézmaszkot használt szépségének megőrzéséhez. A történelem nagy asszonyainak szépségtrükkjeiből ma is inspirálódunk, és követjük azt a szépségipari trendekben leképeződő irányt, amit ők jelöltek ki először: a természetességet.

A PuckPharma küldetése olyan természetes alapanyagú, gyógyhatású készítmények és bőrgyógyászati kozmetikumok bevezetése a magyar piacra, amelyek már világszerte bizonyítottak, de nem elérhetőek hazai forgalmazásban. A cégfilozófia alapján főként gyógyszergyártói múlttal rendelkező külföldi márkákat képviselnek, köztük a francia-olasz AltaCare Laboratoires Ltd. Dermastir Caviar dermokozmetikumait.

Dermastir Luxury – világszínvonalú bőrápolásban

A Dermastir a kozmetikumok és az esztétikai kezelések terén is kiemelkedő minőséget képvisel. A Dermastir Gold Stamp vagy Touch UP bőrmegújító kezelés során például a hialuronsavat, vitaminokat, aminosavakat, és ásványi anyagokat tartalmazó orvosi tisztaságú szérum bőrbe juttatásával azonnali bőrfeszesítő hatást és természetes ragyogást érünk el.

A Dermastir termékcsalád fő hatóanyaga a kaviár, amely luxusételként már a múlt században feltűnt az amerikai felső tízezer partijain, és a hollywoodi filmek világában is visszaköszönt. Később már nemcsak terítékre, hanem természetes összetevőként a kozmetikai ipar látóterébe is bekerült.

A kaviár hatása a bőrápolás terén rendkívül sokrétű, így nem csoda, hogy a nők kedvence lett. Hatékony felszívódás, frissítő, ránctalanító és arcizomlazító hatás jellemzi, kisimítja a bőrt, felgyorsítja a sejtek anyagcseréjét. A benne található aminosavaknak, telített zsírsavaknak és vitaminoknak köszönhetően a mélyhidratálás terén is kiválóan teljesít, sok esetben pedig a bőrirritációt is csökkenti.

Dermastir luxus kozmetikumok

A kaviáros termékcsalád palettája sokoldalú, egyaránt lefedi a mindennapi és a speciálisabb bőrápolás területeit. Többfajta tisztító közül választhatunk, egészen különleges a Tsunami mélytisztító, enyhén hámlasztó gél. A termékek között megtaláljuk:

  • a klasszikus nappali hidratáló-ránctalanító krémet,
  • a kortalan tekintetért felelős szemkörnyékápolót,
  • a kaviárt az arany részecskéivel keverő nappali gélt,
  • az aktív összetevőkben gazdag napvédő krémet,
  • az inkább professzionális felhasználásra szánt, nanotechnológiával előállított, ráncfeltöltő-hegkezelő ampullákat,
  • az Európa-szerte ismert, esztétikai kezelések előtt és után alkalmazott maszkokat, szérumok

A Dermastir kaviáros termékei sejtekig hatóan megújítják, hidratálják és luxusápolásban részesítik bőrét. Próbálja ki, és bőre meghálálja!

Tags: Bőrápolás, kozmetikumok

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"