+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Kedves Páciensek! 2024 júl. 5-től júl. 12-ig szabadság miatt az online és a telefonos előjegyzés, időpont foglalás is szünetel.

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

TEOXANE dermokozmetikumok rugalmas RHA hialuronsavval

TEOXANE dermokozmetikumok rugalmas RHA hialuronsavval

A svájci TEOXANE Cosmeceutical bőrápoló termékcsalád azok számára ideális választás, akik olyan prémiumminőségű készítményeket keresnek, amiknek alapja a csodálatos, ránctalanító hatásáról is ismert, a cég által szabadalmaztatott rugalmas hialuronsav. Olyanoknak, akik nemcsak egy-két hónapig tartó, instant megoldásra vágynak – ha szóba kerül a ránctalanítás, a szépülés –, hanem akik hosszú távban gondolkoznak, és erre áldozni is hajlandóak.

Sokoldalú kozmetikumok a minőség jegyében

A TEOXANE szabadalommal védett, RHA ® technológiával készült termékek kiváló kiegészítői a különféle esztétikai beavatkozásnak is, hiszen hozzájárulnak a kezeléseket követő hosszantartó eredményekhez úgy, hogy közben napról napra csökkentik a bőröregedés látható jeleit is. Hatóanyagainak köszönhetően csökkentik a kezelés utáni duzzanatot, esetleges bevérzéseket, segítik a gyorsabb regenerációt.

A svájci TEOXANE kozmetikumcsalád világszerte ismert, és számtalan elégedett követője van az esztétikai bőrgyógyászat és a mindennapos bőrápolás területén is. Olyan kozmetikumokat – bőrhidratálókat, nyári bőrápolókat, pigmentációs és fénytelen arcbőrre kifejlesztett termékeket, valamint esti bőrápolási készítményeket – forgalmaznak, amiknek fő összetevője a rugalmas hialuronsav.

TEOXANE dermokozmetikumok rugalmas RHA hialuronsavval

A hialuronsav csodát művel minden bőrtípussal

A főleg vízmegkötő szerepéről ismert hialuronsav az összes emberi szövetben ott van, és hozzájárul a bőr hosszantartó szépségéhez, rugalmasságához, fiatalságához. Azonban az idő előrehaladtával csökken a bőr hialuronsav-tartalma, ettől pedig a elvékonyodhat, fakóbbá, ráncosodásra hajlamosabbá válhat a bőr. Ezért is különösen fontos, hogy bizonyos kor után, a mindennapokban használt kozmetikumaink is tartalmazzák ezt a hatóanyagot, hiszen így biztosíthatjuk bőrünk állandó hidratáltságát, üdeségét.

A TEOXANE valódi luxuskozmetikumokat gyárt, amik hangzatos ígéretek helyett ténylegesen végzik a dolgukat. Nappali és éjszakai arckrémek, szérumok, szemkörnyékápolók, maszkok, micellás arclemosók, ajakápolók, gyógyhatású alapozók – is szerepelnek a palettájukon. És mivel hialuronra minden bőrnek szüksége van, ezért a TEOXANE arról is gondoskodott, hogy akik a minőség mellett teszik le a voksukat, kompromisszummentesen juthassanak hozzá a bőrüknek legmegfelelőbb készítményekhez. Száraz, irritált, foltosodásra és dehidratáltságra hajlamos bőrűek éppúgy bátran nyúlhatnak ezen kozmetikumok után, mint azok, akiknek normál vagy kombinált a bőrük.

Tags: Bőrápolás, kozmetikumok

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"