+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Kedves Páciensek! 2024 júl. 5-től júl. 12-ig szabadság miatt az online és a telefonos előjegyzés, időpont foglalás is szünetel.

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

Archarmonizáció hialuronsavas kezeléssel

Archarmonizáció hialuronsavas kezeléssel

A kor előrehaladtával vagy különböző genetikai adottságok miatt sok páciens szeretne változtatni arcvonásain, azonban nem mindenki szeretne valóban kés alá feküdni. Szerencsére ma már sok esetben kitolható a plasztikai beavatkozások ideje – hialuronsavas archarmonizációs kezeléseinkkel műtét nélkül van lehetőség az arcvonások finomítására, újramodellezésére, a kontúrok javítására, valamint visszaadható bőr feszessége és fiatalossága.

A hialuronsavas kezelés egy minimálisan invazív beavatkozás, amelynek során nem az egyes ráncokat töltjük fel, hanem az arc megfelelő pontjaiba injektálunk hialuronsav-alapú feltöltőanyagot, így módosítva az arcformát és kontúrokat.

Feminizáció/Beautifikáció és maszkulinizáció

A hialuronsavas kezelések nem csupán a tekintet felfrissítését teszik könnyebbé, hanem az arc feminin vagy éppen maszkulin jegyeinek erősítését is. Az egyes nemekre jellemző arcvonások módosítása a megfelelő anatómiai tudás birtokában egyszerű, így akár az orcák, a járomív, az áll, állkapocsív, az ajkak hialuronsavas kezelésével pácienseink arca nőiesebbé vagy éppen férfiasabbá tehető.

Strukturális rejuvenáció

Bizonyos kor felett az arc szövetei veszítenek a volumenükből, a feszességükből, eltűnnek a kontúrok, nemcsak a bőr, de az arc minden egyese rétegében (SMAS, izmok, csontok) öregedési folyamatok zajlanak, éppen ezért ilyen esetekben minden réteget kezelnünk kell a fiatalos arcforma újbóli kialakításához. Alkalmazkodva az arcon található horgonyzó rostokhoz, hialuronsavval pótoljuk az elveszett térfogatot, visszapozícionáljuk a szöveteket, újradefiniáljuk a kontúrokat.

A kezelés menete

A hialuronsavas arcfeltöltést minden esetben szakorvosi konzultáció előzi meg, melynek során felmérjük, pácienseink milyen beavatkozásokon estek át korábban, mik az elvárásaik, és milyen eredményekre számíthatnak. A szakorvosi javaslat elfogadása után kitűzzük a kezelés időpontját, és tisztázzuk az alkalmazott technika részleteit.

A beavatkozás során fertőtlenítjük a bőrt, majd helyi érzéstelenítést alkalmazunk, mely biztosítja a fájdalommentes kezelést. A beavatkozás maga egy vékony tűvel és/vagy kanüllel történik, mely segíti a töltőanyag megfelelő helyre jutását. Az arcfeltöltés eredménye azonnal látható, azonban 4 hét múlva látható a végleges eredmény, amikor a hialuronsav integrálódik a szövetekbe. Fontos, hogy a töltőanyag néhány év alatt fokozatosan, természetes módon kiürül a szervezetből, így a hatás fenntartása érdekében időnként frissítő kezelésekre lehet szükség.

Jelentkezzen Ön is személyes konzultációra elérhetőségeinken!

Tags: Orvos esztétika, kozmetológia

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"