+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Kedves Páciensek! 2024 júl. 5-től júl. 12-ig szabadság miatt az online és a telefonos előjegyzés, időpont foglalás is szünetel.

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

Cellbooster kezelések – booster formulák a hialuronsav erejével

Cellbooster® kezelések – booster formulák a hialuronsav erejével

A svájci gyökerekkel rendelkező, 2021-ben piacra dobott Cellbooster termékcsalád injektálható boosterei prémiumminőségű hialuronsavból, valamint jótékony vitaminokból és aminosavakból állnak. A 100%-ban tiszta hatóanyagokat tartalmazó boosterek tökéletesen igazodnak a bőr fiziológiájához. Méltán mondhatjuk ezekről a komplex formulákról, hogy jelentős mértékben forradalmasították a bőrápolást.
A megfelelő Cellbooster terápiával látványos eredményt érhetünk el egy feszességéből veszített, idősödő bőr kezelésében, felvehetjük a harcot a hiperpigmentációval szemben, de a boosterek az alakformálásban és a hajritkulás, hajhullás megállításában is nagy segítségünkre lehetnek.

Négyféle probléma, négy különböző Cellbooster termék és a svájci gyártók által szabadalmazott CHAC-technológia, ami a hialuronsavat úgy módosítja, hogy az biokaktív hatóanyagokat is képes legyen a bőrbe juttatni. A hialuronsav és a különféle, egy-egy adott problémára megoldást nyújtó vitaminok és aminosavak jótékony komplexet alkotva egyidejűleg épülnek be a bőrbe.

Hogyan zajlanak a Cellbooster kezelések?

A fent felsorolt problémákra megfelelő – Cellbooster Glow, Cellbooster Lift, Cellbooster Shape és Cellbooster Hair – orvosi tisztaságú komplexet kis dózisokba elosztva, az adott területbe, a mezodermába injekciózzuk. A mikrotűkkel végzett Cellbooster kezelések fájdalommentesek.

A Cellbooster komplexek négy problémára is megoldást jelenthetnek

  • Cellbooster Glow – a hialuronsav mellett C-vitamint, biotint és hatféle aminosavat tartalmaz. Mélyhidratálja és táplálja a bőrt, gátolja a melaninszintézist, ezáltal jelentősen csökkentheti a bőr hiperpigmentációját.
  • Cellbooster Lift – hialuronsavat és E-, C- és B2-vitamint, valamint biotint és ötféle aminosavat tartalmaz. Ideális lehet a bőröregedés jeleinek kezelésére. A formula mélyen hidratál, stimulálja a kollagéntermelését, javítja a mikrokeringést és a sejtek tápanyag ellátását, de a bőr textúrájának kiegyenlítésében és az aknés bőr kezelésében is eredményes.
  • Cellbooster Shape – a hialuronsav, az aminosavak és a C-vitamin mellett L-karnitint is tartalmaz. Azzal, hogy normalizálja az anyagcserefolyamatokat, csökkenti a helyi zsírfelhalmozódást vagy -lerakódást, például a toka vagy a felkar környékén.
  • Cellbooster Hair – a formula hialuronsavat és egy olyan különleges aminosavelegyet tartalmaz, ami javítja a haj minőségét, restruktúrálja a hajszálakat, fokozza a hajnövekedést, erősíti a hajhagymákat és ezzel megelőzi a hajhullást.

Ha szeretne többet is megtudni a Cellbooster kezelésekről, keressen minket bizalommal!

Tags: Orvos esztétika, kozmetológia

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"