+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

Derma Pen kezelés

Dermapen kezelés

A Dermaroller kezelés igencsak elterjedté vált idehaza és külföldön egyaránt, továbbfejlesztett változata, a Dermapen pedig most indul hódító útjára. A kollagén indukciós terápia lényege, hogy az apró tűk segítségével akár 20 ezer szúrás is ejthető a bőrön percenként, így ez az eljárás a mélyebb rétegekben is kifejti jótékony hatását. Ez a természetes megoldás a szervezet öngyógyító képességét kihasználva segít megszabadulni a ráncoktól, szarkalábaktól vagy éppen a májfoltoktól.

Minden, amit a kezelésről tudni kell

A Dermapen az arc bármely részén használható, a korszerű készülékek pedig számos beállítási módot tesznek lehetővé. Ennek köszönhetően lényegében személyre szabható az eljárás, legyen szó hegek, striák, ráncok vagy tág pórusok kezeléséről. A gyógykezelés megkezdése előtt alapos állapotfelmérés történik, majd az arctisztítás következik. A helyi érzéstelenítés után a Dermapenes terápia már elvégezhető, a kezelés végeztével pedig nyugtató, hűsítő maszkkal segítjük a bőr regenerálódását.

A Dermapen előnyei

Mivel az eljárás jelentős mértékben serkenti a kollagéntermelést, számos bőrgyógyászati panaszra kínál megoldást. Már egyetlen kezelés után látványos eredmény érhető el, alkalmazása pedig bőrtípustól függetlenül javasolt. Ellentétben más terápiákkal, a Dermapen csak minimális mértékben roncsolja a bőrt, így a gyógyulás is gyorsabb, ráadásul a hatóanyagok felszívódása is hatékonyabbá válik. A különleges kialakítású Dermapen a nehezen hozzáférhető helyeken is alkalmazható a még jobb eredmény érdekében.

Gyógyuljon exkluzív körülmények között!

Budai magánrendelőnkben a legkorszerűbb eszközöket használjuk, felkészült bőrgyógyászaink pedig minden kérdését megválaszolják. Rugalmas rendelési időnknek köszönhetően biztosan talál egy Önnek megfelelő időpontot, akár a késő esti órákban is.

Keressen minket bizalommal telefonon vagy e-mailben, amennyiben a Dermapen erejével fiatalítana arcbőrén!

Tags: Orvos esztétika, kozmetológia

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"