+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

Dermaroller kezelés

Dermaroller kezelés

Amit a dermarollerről tudni érdemes

A kollagén indukciós terápia néven is ismert dermaroller kezelést apró tűkkel borított hengerrel végezzük. Apró szúrásokat ejtünk a kezelt területen, arra ösztönözve ezzel az ott található molekulákat és rostokat, hogy természetes úton, azaz a szervezetben is megtalálható kollagén segítségével regenerálódjanak.

A bőrfeszesítés körülbelül 20-40 percet ölel fel attól függően, hogy mely területen alkalmazzuk. Vendégeink beszámolói szerint minimális fájdalommal jár, melyet a fertőtlenítést követően érzéstelenítő krémmel csillapítunk. Bár a regenerálódást a kollagén segíti elő, a különböző mezoterápiás anyagok bőr alá juttatása is szükséges a megfelelő eredmény eléréséhez. Az általunk használt vitaminok, hialuronsavak különösen jó hatásúak. A kezelés végén nyugtató maszkot is alkalmazunk, hogy a kialakuló bőrpírt mérsékeljük.

Mikor javasolt a kezelés?

A terápiát bár elsősorban az arc és a nyak ránctalanítására használjuk, a test többi területén is könnyedén alkalmazható. Segíthet az akné visszaszorításában, az aknés hegek kezelésében, a terhességi csíkok és pigmentfoltok halványításában a dekoltázson és felkaron, illetve a striák megszüntetésében a has vagy a combok tájékán. A dermaroller kezelést kúraszerűen, 5-6 alkalommal végezzük havonta, egyéntől függően. A fenntartó kezelésekről sem érdemes megfeledkezni, melyeknek pontos idejét leginkább az adott személy bőrtípusa határozza meg.

A dermaroller kezelés várandósság idején és a szoptatás időszakában nem alkalmazható. Ha Ön cukorbetegségben szenved, véralvadásgátlót szed, vagy felmerül a bőrfertőzés gyanúja, feltétlenül egyeztessen velünk egy személyes konzultáció keretén belül!

A gyógyulásról

A dermaroller okozta bőrpír 24-48 órán belül elmúlik, így kifejezett felépülési időről nem beszélhetünk. Hámlás még abban az esetben sem tapasztalható, ha egyéb kiegészítő kúrákat is alkalmazunk a kollagén indukció mellett.

Érjen el Ön is hatásos eredményeket a bőrfiatalításban, kérjen időpontot mielőbb rendelőnkbe!

Tags: Orvos esztétika, kozmetológia

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"