+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Kedves Páciensek! 2024 júl. 5-től júl. 12-ig szabadság miatt az online és a telefonos előjegyzés, időpont foglalás is szünetel.

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

Drakula, PRP kezelés

Drakula, PRP kezelés

Bőrmegújítás Drakula, PRP terápiával

A Drakula terápia (más néven PRP) során a páciens saját véréből, a vérlemezkékből nyerjük ki a szükséges hatóanyagokat, növekedési faktorokat (fehérjék, enzimek), majd ezt a hatóanyagokban gazdag plazmát visszainjektáljuk a bőrbe, ezzel támogatva a sejtregenerációt és a kollagén stimulációt.  Ennek eredményeképp a bőr üdévé és ruganyossá válik, a szarkalábak elhalványulnak. Mivel a kezelés teljesen biztonságos és kíméletes, bármilyen életkorban, nemtől függetlenül elvégezhető, és más egyéb beavatkozásokkal együtt is alkalmazható.

Hogyan zajlik a plazmás kezelés?

Átfogó laborvizsgálat keretében ellenőrizzük a vérében található trombociták számát. Ha mindent rendben találunk, speciális eljárással feldúsítjuk a vérét. Az így kapott plazmát injektálással, dermapennel vagy dermarolleres beavatkozással juttatjuk vissza szervezetébe a kívánt területeken, de sok esetben kombináljuk Vivace kezeléssel vagy BISON szén-dioxid frakcionált lézerkezeléssel is. Legyen szó bármelyik terápiáról, pácienseink kisebb kellemetlenségekre és bevérzésekre számíthatnak – utóbbiak néhány napot követően nyomtalanul eltűnnek. Míg a fiatalabbaknak egy kezelés is elég lehet, az idősebb korosztálynak legalább három kezelés javasolt a tökéletes eredmény eléréséhez. A tartósság érdekében a Drakula terápiát félévente, évente szükséges megismételni.

Mikor javasolt a PRP?

Elsősorban az arcbőr megújításának reményében, valamint a táskás, karikás és szarkalábakkal körülölelt szemek fiatalítására választják pácienseink. Ezen túlmenően alkalmazható a nyak és a dekoltázs területein regenerációs célzattal, de legalább annyira hatásos lehet a hajhullás okozta kellemetlenségek legyőzésében is. Ennek pontos részleteiről vendégeinket egy személyes konzultáció keretén belül informáljuk.

A PRP ellenjavallatai

A szervezet immunrendszerét érintő megbetegedések, a feltűnően alacsony vérlemezkeszám, továbbá a terhesség kizáró tényezői a kezelésnek. A véralvadási zavar vagy a kezelendő felület gyulladása szintén összeférhetetlen a saját plazmás beavatkozással.

Ha pontosabb tájékoztatásra van szüksége a Drakula terápiáról, mielőbb jelentkezzen magánrendelőnkben, vagy hívjon minket a szükséges információkért!

Tags: Orvos esztétika, kozmetológia

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"