+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Kedves Páciensek! 2024 júl. 5-től júl. 12-ig szabadság miatt az online és a telefonos előjegyzés, időpont foglalás is szünetel.

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

EJAL40 Skinbooster a fiatalosabb, hidratáltabb bőrért

EJAL40 Skinbooster a fiatalosabb, hidratáltabb bőrért

Örömünkre szolgál, hogy újabb első osztályú orvos-esztétikai kezeléssel bővíthettük minőségi szolgáltatásaink palettáját. A következőkben az innovatív technológiával előállított hyaluronsav-alapú EJAL40 Skinbooster kezelést szeretnénk bemutatni régi és új pácienseinknek.

Kevés szúrás, látványos eredmény

Az EJAL40 Skinbooster ideális választás azoknak, akik gyors, mégis szemmel látható eredményeket szeretnének elérni a finom ráncok eltüntetésében, a bőr dehidratáltságának megszüntetésében, és úgy általában bőrük minőségének javításában. A kezelés rugalmasabb, egyenletesebb bőrt eredményez, javítja az arckontúrt, megújítja a napsugarak és az évek múlása alatt károsodott bőr teljes szerkezetét. Ugyanakkor lifting hatása sem elhanyagolandó, mint ahogy azt is az EJAL40 Skinbooster kezelés előnyei között kell megemlítenünk, hogy ez az esztétikai beavatkozás kifejezetten kevés szúrással jár, így azoknak is jó választás, akik egyébként idegenkednek/tartanak minden tűvel végzett bőrfiatalító orvos-esztétikai eljárástól.

Mi a kezelés menete?

Az EJAL40 ampulla összesen 40 mg, innovatív technológiával előállított 3 különböző molekula súlyú hyaluronsavat tartalmaz. A bőrgyógyász ezt a hatóanyagot injekciózza az arc két oldalán meghatározott 4-4 biorevitalizációs pontba, majd ez az összetevő a nyirokkeringésen keresztül oszlik szét a bőrben. Az EJAL40 hyaluronsavas kezelés 3 alkalomból áll: az első két kezelésre havonta kerül sor, míg a harmadikra már csak két hónap elteltével. A hosszantartó eredmény érdekében a kezeléssorozatot ajánlott évi két alkalommal elvégeztetni.

Szeretne többet is megtudni az EJAL40 hyaluronsavas kezelésről? Keressen minket bizalommal, minden kérdésére válaszolunk!

Tags: Orvos esztétika, kozmetológia

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"