+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Kedves Páciensek! 2024 júl. 5-től júl. 12-ig szabadság miatt az online és a telefonos előjegyzés, időpont foglalás is szünetel.

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

Guna Biolifting kezelés

Guna Biolifting kezelés

Guna Biolifting – a természetes ránctalanítás

A bőr öregedése sajnos megállíthatatlan folyamat, ami már a 20-as éveinkben kezdetét veszi. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy ne tehetnénk meg mindent bőrünk egészségéért és fiatalos megjelenéséért. Az egyedülálló Guna Biolifting eljárás során kizárólag természetes hatóanyagokat használunk, így állítva vissza az arcbőr rugalmasságát, feszességét és simaságát. Tudjon meg többet különleges orvosesztétikai kezelésünkről, olvasson tovább!

A kollagén stimuláció ereje

Napjainkban számos szépészeti beavatkozás közül választhatunk. A Guna Biolifting teljesen természetes eljárás finom, mégis szemmel látható változásokat eredményez, méghozzá szintetikus anyagok nélkül. A szervezet saját javítómechanizmusait kihasználva segíti a sejtek közötti állomány megtisztulását és revitalizációját. A kollagéntermelés fokozásával helyreállítja a bőr természetes állapotát, miközben a legkevésbé sem kelt művi hatást, nem változtatja meg az arc eredeti kontúrját.

Alkalmazási területek

A Guna Biolifting eljárás az alábbi területeken alkalmazható:

  • Arcfiatalítás (akár a nyak és a dekoltázs területén is)
  • Bőrfeszesítés
  • Cellulit kezelés
  • Ránctalanítás
  • Tokaemelés
  • Zsíroldás
  • Hajhullás kezelése

Gyengéd eljárás

Érthető módon sokan ódzkodnak a tűtől, különösen, ha az arcukról van szó, a Guna Bioliftinget azonban bátran választhatja mindenki. A kezelés csupán minimális fájdalommal jár, és mindössze 15 percet vesz igénybe. Mivel sem mellékhatásoktól, sem szövődményektől nem kell tartani, akár kismamák is igénybe vehetik. A még tökéletesebb eredmény érdekében a technika botoxkezeléssel vagy hialuronsavas ráncfeltöltéssel is kiegészíthető.

Kisimultabb, egészségesebb és fiatalabb arcbőrre vágyik? Próbálja ki a Guna Biolifting eljárást magánrendelőnkben!

Tags: Orvos esztétika, kozmetológia

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"