+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

Hydrobalance, Skinbooster kezelések

Hydrobalance, Skinbooster kezelések

Nem csoda, kémia

A bőr öregedésével járó jelekkel nehéz megbarátkozni. A ráncok, a száraz bőr, a petyhüdtség és a fakóság ellen azonban sokat tehetünk. Ezekért az elváltozásokért ugyanis jelentős részben a bőrben fellépő vízveszteség a felelős. Szerencsére az orvostudomány olyan modern megoldásokat kínál, amelyek jól látható eredményeket nyújtanak a szépülni vágyóknak. Ehhez pedig nincs szükség csodára, csupán az emberi szervezetben egyébként is jelenlévő hialuronsavra, amely a saját tömegéhez mérten kimagaslóan nagy mennyiségű vizet képes megkötni.

Hydrobalance terápia

A kezelés során az orvosi koncentrált hialuronsavat mikrotűk segítségével juttatjuk a bőr alá, amelynek köszönhetően a folyamat minimális fájdalommal jár, és igény szerint érzéstelenítő krémmel tovább tompítható. A biorevitalizációs eljárás már a legelső alkalommal is szabad szemmel látható eredményeket hoz: a bőr hidratálttá válik, a fakóságot frissesség váltja fel, a barázdák pedig elhalványulnak. A Hydrobalance terápia hatékonyan használható az arcbőrön, a nyak tájékán, sőt a kézfejeken is. Idősebb klienseink bőre visszanyeri tömörségét, simaságát, fiatalabb életkorban pedig késleltethető a ráncok és a petyhüdtség megjelenése. 3 kezelést javasolunk havi ismétléssel. 6 hónap után érdemes egy emlékeztető kezelést végezni.

Restylane Vital, Vital Light Skinbooster

A Skinbooster kezelés során is hialuronsavat használunk csakúgy, mint a Hydrobalance terápiánál. Itt azonban az injektálást a bőr mélyebb rétegében végezzük annak érdekében, hogy az visszanyerhesse feszességét. A Restylane Vital és Vital light keresztkötéseket tartalmazó hialuronsavak, emiatt hosszabb ideig képesek a bőrben kifejteni a hatásukat. A hidratálás már néhány kezelés után is rugalmasabbá, feszesebbé teszi a szöveteket. A Skinbooster eljárás egyaránt kiválóan működik az arc, a nyak, a dekoltázs és a kézfej területein is. A terápia 2-3 alkalom alatt kifejti hatását, a megerősítő, fenntartó kezelésre pedig elég csupán fél évvel később jelentkezni.

Látogasson el Ön is 2. kerületi rendelőnkbe, és tapasztalja meg a saját bőrén hialuronsavas kezeléseink hatékonyságát!

Tags: Orvos esztétika, kozmetológia

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"