+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

KARISMA kezelés a hidratált, fiatalos bőrért

KARISMA kezelés a hidratált, fiatalos bőrért

A feszes, rugalmas bőr megőrzésében és visszanyerésében kulcsfontosságú szerepet játszik a kollagén, ami a KARISMA kezelés alapja. A dermiszben, azaz a bőr második rétegében található fibroblasztok által előállított kollagén a bőr egyik fő összetevője, vízmentes tömegének mintegy nyolcvan százalékát teszi ki. Az életkor előre haladtával ennek a fehérjének a termelése folyamatosan csökken, így idővel megjelennek a bőrön az öregedés jelei. A KARISMA kezelés hatékonyan segít a kollagén pótlásában, és ezáltal a bőr struktúrájának visszaállításában. A folyamat eredményeként a ráncok érezhetően kisimulnak, a bőr visszanyeri rugalmasságát, de ez a haladó orvos-esztétikai beavatkozás még az aknés hegek kezelésére is alkalmas.

Milyen anyagok vesznek részt a KARISMA bőrfiatalító kezelésben?

A KARISMA kezelés során selyemszálakból kinyert I-es típusú kollagén kerül injektálásra, amely a teljes emberi kollagénállomány kilencven százalékát alkotja, biostimulátorként működve pedig aktív szerepet tölt be a bőrregenerációban – vagyis a beavatkozást végző bőrgyógyász-kozmetológus az emberi szervezetben megtalálható kollagénnel teljesen azonos anyagokat használ.

A KARISMA soft filler ezen felül hialuronsavat is tartalmaz, ami a kollagén mellett ugyancsak alapvető alapanyag a professzionális orvosesztétikában, és ami nélkül elképzelhetetlen a hatékony mélyhidratálás. Hidratáló hatásán túl az antioxidáns hatása is jelentős, tovább fokozva a látványos végeredményt.

A KARISMA harmadik összetevője a karboximetil-cellulóz, ami a hialuronsavat bontó enzim, a hialuronidáz működését gátolja.

Milyen eredménnyel jár a KARISMA kezelés?

Ennek a kollagénstimulációs kezelésnek az egyik legfőbb előnye, hogy az eredmény gyorsan, már pár nap elteltével, és látványosan mutatkozik meg az alábbiakban:

  • eltűnnek a finom ráncok
  • rugalmassá válik a bőr
  • a hidratáltságnak köszönhetően a tekintet visszanyeri üdeségét, feszességét
  • az aknés hegek elhalványulnak

Hogyan történik a KARISMA kezelés, és milyen területeket érint?

A kezelés kimondottan egyszerű és gyors, nem kell tartani komolyabb kellemetlenségtől, annak ellenére sem, hogy tűvel történik. A szakorvos a készítményt apró szúrásokkal a bőr alá injektálja, a bejuttatás előtt az érintett bőrfelületet érzéstelenítő, fájdalomcsillapító hatású krémmel keni be. A tűvel a bőrbe juttatott készítmény néhány nap alatt teljesen egyenletesen eloszlik, a hatását gyorsan kifejti, a bőr visszanyeri teltségét, rugalmasságát. A tűvel történő bejuttatás miatt a bőr kipirosodik, de ettől nem kell tartani, mert pár óra elteltével nyomtalanul elmúlik. Nagyon ritkán bevérzés fordulhat elő az arra hajlamos páciensek esetében, ám ez szintén veszélytelen, és néhány napon belül felszívódik.

Életkortól és a bőr állapotától függően szükséges a KARISMA kezelés megismétlése 1-3 alkalommal egy hónappal az első beavatkozás után, a későbbiekben pedig elegendő évente egyszer elvégezni.

Milyen területeken hatékony a KARISMA kezelés?

A kezelés a bőrfelület bármely részén célzottan alkalmazható: arcon, nyakon, dekoltázson és akár kézfejen is. Mivel a KARISMA készítmény nem tartalmaz allergizáló hatású összetevőt, bárki dönthet mellette. Leggyakrabban az arc üdeségének visszanyeréséhez választják, és itt külön kiemelendő még egy előnye: bár enyhe lifting hatással bír, az arc megtartja eredeti formáját, így az arcvonások, vonalak tekintetében nem történik drasztikus változás, mint egyed feltöltések esetében.

A KARISMA kezelés a természetesség jegyében történik: természetes anyagokkal és a természetes vonások megtartásával. Veszélytelen, hiszen a kezelésben nem vesznek részt allergizáló anyagok, a működési elve pedig a bőr saját regenerációs képessége. Tudjon meg többet erről a forradalmi módszerről, vegye fel a kapcsolatot készséges, tapasztalt szakembereinkkel, és kérjen időpontot személyes konzultációra!

Tags: Orvos esztétika, kozmetológia

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"