+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

Minden, amit az NCTF 135 Nanosoft kezelésről tudnia kell

NCTF 135 Nanosoft kezelés

Mi is az az NCTF 135 Nanosoft kezelés ?

Az NCTF 135 egy vízállagú polirevitalizációs készítmény, melynek több mint 50 összetevője között hialuronsav, 12 fajta vitamin, aminosavak, nukleinsavak, koenzimek, antioxidánsok és különféle ásványi anyagok szerepelnek. Alkalmas az arc, a homlok, a nyak, a száj környéke, a dekoltázs, a szemkörnyék és a kézfejek megfiatalítására. A Nanosoft egy új innováció, tanúsítvánnyal rendelkező orvosi eszköz, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy a bőr irha rétegébe juttassa a hatóanyagokat. Alkalmazása biztonságos, kevésbé invazív, gyors és hatékony, nagyon pontos adagolást tesz lehetővé. A Nanosoft 3 lyukas , piramis formájú, szilikon kristályból készült pengéből áll, amely szinte észrevétlenül hatol a bőrbe.

 Az NCTF 135 kisimítja a felületi ráncokat, élettel telivé varázsolja arcszínét, mélyen hidratálja bőrét, és segít visszanyerni fiatalos kisugárzását.

Milyen eredmények várhatók a kezelés után?

  • Ragyogóbb arcszín
  • Homogénebb bőr
  • Halványabb ráncok
  • Szignifikánsan kisebb pórusok
  • Hidratált bőr
  • Jobb bőrminőség
  • Látványosan megfiatalodott arc

Fájdalommal jár a kezelés?

Az NCTF 135 kezelés minimális fájdalommal jár, a kezelés előtt  helyi érzéstelenítő alkalmazunk. A kezelés semmilyen sérülést nem okoz, így nem igényel felépülési időt sem. A két napon belüli enyhe bőrpír megjelenése a terápia normális mellékhatása. A kezelés utáni néhány órában nem javasolt a smink viselése.

A kezelés kezdetén az orvos fertőtleníti a kezelendő bőrfelületet, majd apró tűszúrás után egy tompa kanül  vagy a NANOSOFT technika segítségével befecskendezi az NCTF 135 készítményt. Az NCTF 135 cseppjei azonnal feszívódnak a bőrben. A kezelést követően az orvos bőrnyugtató, nedvesítő készítménnyel finoman bemasszírozza a kezelt bőrfelületet. A pozitív hatás már az első kezelés után érzékelhető, de negyed-, illetve félévente megismételve tartóssá tehető.

Milyen esetekben alkalmazható a kezelés?

Az NCTF 135 kezelés elsősorban a kisugárzását, sűrűségét, tónusát vesztett, dehidratált bőr feljavítására ajánlott. A kezelést azért fejlesztették ki, hogy ellensúlyozza az öregedés következményeit, illetve lelassítsa annak folyamatát, azonban bármely korosztály számára alkalmazható, legyen szó az arc fiatalításáról vagy megelőző terápiáról.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Tags: Orvos esztétika, kozmetológia

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"