+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Kedves Páciensek! 2024 júl. 5-től júl. 12-ig szabadság miatt az online és a telefonos előjegyzés, időpont foglalás is szünetel.

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

Nucleofill antiaging kezelés

Nucleofill antiaging kezelés

A Nucleofill kezelés alapjaiban más, mint a többi bőrhidratáló, hialuronsav-alapú kezelés. A Nucleofill ugyanis egy polinukleotid bázisú gél, amely nem csupán a bőr külsődleges megszépülését, de aktív megújulását is segíti hármas hatásának köszönhetően.

 1. Hidratál, feszesít, mivel vizet köt meg, megújítja a sejteket, és optimalizálja a működésüket, javítja a bőr minőségét.
 2. Antioxidáns tulajdonsággal bír, így hatékonyan semlegesíti a szabadgyököket, amelyek károsítják a DNS-t, a fehérjéket és a lipidmembránokat, továbbá ismert a gyulladáscsökkentő hatása is.
 3. Aktívan kapcsolódik a bőr kötőszöveti sejtjeihez, és ezáltal fokozza a kollagén és elasztin termelését, javítva a bőr rugalmasságát.

A Nucelofill gél nem töltőanyag, hanem egy olyan készítmény, amely újrastrukturáló hatással bír, kollagén, elasztin és hialuronsav termelésére serkentve a bőrsejteket.

Milyen területeken alkalmazzuk a Nucleofill kezeléseket?

 • Legyen szó az arcról, a nyakról vagy éppen a dekoltázsról, a különböző típusú Nucleofill kezelésekkel látványos hatás érhető el a bőr megfiatalítása terén. A megfelelő Nucleofill kezeléssel akár a mélyebb ráncok vagy hegek is kevésbé láthatóvá tehetők. Kétféle erősség áll rendelkezésünkre, és a bőr állapota határozza meg, hogy melyiket javasoljuk.
 • Nucleofill Hair kezelés: többféle típusú hajhullásra alkalmas, a kezelés csökkenti a hajhagymák dihidrotesztoszteron receptorainak érzékenységét, ami sok esetben fokozza a hajhullást.
  • diffúz hajhullás, ún. telogén effluvium
  • androgén alopecia
  • Covid okozta hajhullás esetén
  • nőknél szülés után vagy a menopauza időszakában
  • hajbeültetés után stimulációs kezelésként
 • Nucleofill Eyes kezelésünk kifejezetten a megfáradt tekintet, a szemkörnyéki szövetek rejuvenálására alkalmas. Alkalmazzuk a sötét karikák enyhítésére, a felszínesebb ráncok kisimítására, illetve a laza kötőszövet feszesítésére.

Kinek ajánljuk a Nucleofill kezelést?

A kezelést bárkinek ajánljuk, akinek bőre vesztett rugalmasságából, és gyors, egyszerű, természetes megoldást szeretne a fiatalos kisugárzás visszaszerzésére. A mélyhidratáló kezelés segít a száradásra hajlamos, UV-sugárzásnak fokozottan kitett bőr természetes ragyogásának visszaállításában – mindezt ráadásul anélkül, hogy kés alá kellene feküdni.

A Nucleofill kezelés segít megőrizni az arc eredeti jellegét, így a beavatkozás azoknak is javasolt, akik tartanak a hagyományos plasztikai sebészeti módszerektől, hiszen 4-5 alkalmas kezelésünk során helyi érzéstelenítés után injekciós tűvel egyszerűen, fájdalommentesen juttatjuk a bőrbe a hatóanyagot. A hatóanyagot bejuttathatjuk kanüllel is, illetve az 5 pontos technikával, vagy sok apró szúrással is. Az alapkúra 4 kezelésből áll, kéthetente 1-1 alkalommal. Fenntartó kezelésekre 3-4 havonta lehet szükség. Kiválóan kombinálható egyéb terápiákkal is.

Konzultációra jelentkezne? Keressen minket elérhetőségeinken!

Tags: Orvos esztétika, kozmetológia

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"