+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Kedves Páciensek! 2024 júl. 5-től júl. 12-ig szabadság miatt az online és a telefonos előjegyzés, időpont foglalás is szünetel.

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

Plasmage - Vágás nélküli szemhéjplasztika

Plasmage - Vágás nélküli szemhéjplasztika

PlasmAge kezelés – vágás nélküli szemhéjplasztika

A szemhéjkorrekció sokak számára nyújt megoldást a megereszkedett bőr helyreállítására, azonban a műtéttől való félelem riasztó lehet. A korszerű PlasmAge kezelésnek köszönhetően immár azoknak sem kell lemondania az esztétikus szemhéjakról, akik tartanak a sebészi beavatkozástól. A nem-invazív technika gáz-ionizáció által létrehozott plazma segítségével segíti a bőr regenerálódását, a szemhéjkorrekción túl ráadásul számos egyéb esetben is remekül használható. Tudjon meg többet a PlasmAge kezelésről, és kérjen időpontot rendelőnkbe!

A kezelés rövid ismertetése

A vágás nélküli beavatkozás csak minimális kellemetlenséggel jár, az esetlegesen fellépő fájdalmat a bőrre felvitt érzéstelenítő krémmel enyhítjük. Fél óra elteltével fertőtlenítjük a bőrt, majd a PlasmAge eszközzel elpárologtatjuk a felesleges bőrszövetet. Ennek köszönhetően az eredmény azonnal látható, azonban a végleges eredmény 6-8 hét alatt alakul ki. Nagyobb megereszkedés esetén a kezelés ismétlésére lehet szükség, akár 2-3 alkalommal is – ezeket jellemzően minimum 8 héttel az első kezelés után végezzük el. A PlasmAge alkalmas a felső szemhéj vágás nélküli korrekciójára. Az alsó szemhéj petyhüdtségét, a felesleges bőrszövetet, az apróbb ráncokat is kiválóan kezeli. Valamelyest javít a szem alatti táskák állapotán, illetve csökkenti a szarkalábakat.

Ami a felépülést illeti, a PlasmAge kezelés duzzanattal és vörösödéssel járhat, ezek a tünetek azonban pár nap alatt maguktól megszűnnek. A beavatkozás után egy-két hétig pörkösödést tapasztalhat (a pörkök maguktól leesnek, nem szabad leszedni őket). Fontos, hogy 8 hétig ne szoláriumozzon, és a napozást is kerülje.

A szemhéjak korrekcióján túl az eljárás az alábbi esetekben nyújt megoldást:

  • aknés hegek
  • általános ránctalanítás és bőrfiatalítás
  • hipertrófiás hegek megszüntetése
  • striák Ellen
  • szeplők, pigmentfoltok eltüntetése
  • xanthelasma esetén (sárgás zsírfelhalmozódás a szemhéjon)

Nem javasolt ugyanakkor az eljárás, amennyiben Ön:

  • pacemakerrel él
  • epilepsiában, daganatos vagy szívbetegségben szenved
  • terhes vagy szoptat
  • véralvadásgátló gyógyszert szed

Visszaállítaná szemei régi fényét? Kérjen időpontot, és látogasson el a Szilágyi Erzsébet fasoron található rendelőnkbe, hogy személyre szabott kezelési tervet készíthessünk Önnek!

Tags: Orvos esztétika, kozmetológia

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"