+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

Profhilo® – Bio Remodeling

Profhilo® – Bio Remodeling

Krémek, orvos-esztétikai kezelések, különböző kúrák segítenek manapság megőrizni bőrünk fiatalságát. A természetes öregedést nem lehet megállítani, 2015 óta viszont jelentősen lassítható. A klinikai kutatások igazolni látszanak a Profhilo® bőrminőség-javító hatásait, amiket nem kísérnek mellékhatások. A Profhilot az egyik legbiztonságosabb készítménynek nyilvánították az injektálható hialuronsavak között.

De mi is az Profhilo®?

Az első BDDE-től (butándiol-diglicidil-éter) mentes HA (hyaluronsav) alapú bőrfeszesítő készítmény. Jelenleg a Profhilo® az egyik legnagyobb HA koncentrátumú termék a piacon, ami nem csak hidratálja és feltölti a bőrt, de át is alakítja az öregedő és megereszkedő szöveteket. Amiben különbözik más töltőanyagoktól, hogy az alacsony és nagy molekulatömegű HA-t egyetlen adagban injektálják a bőr alá, ezáltal mélyebben hidratál, hosszabb távon és lassabban fejti ki hatását.

Stabilizáló készítményként 28 napig marad a bőrben, ez idő alatt történik meg a 4 fajta kollagén és az elasztin stimulálása a HA lassú felszabadulása miatt. A gyulladás lehetősége ezért alacsony, a regenerálódás viszont könnyebben végbemegy.

A Profhilo® a test bármely területén igénybe vehető, de a leggyakoribb természetesen az arc, a nyak a dekoltázs és a kézfej kezelése. 

Akik kipróbálták már, egyöntetűen úgy nyilatkoztak, hogy régóta vártak erre a termékre, egy kiváló fejlesztés.

A különbség már a kezelés után látható, de a végleges eredményre két hónapot várnunk kell. A Profhilo® nem csupán egy töltőanyag, a bőrt alapjaiban változtatja meg, ezáltal az feszesebb és rugalmasabb lesz, finoman volumenizál, lifting hatása van, tömöríti a bőrt.

Prohilo Bio Remodeling bőrápolás

5 pontos BAP (bio-esztétikai pontok) kezelés

Elsősorban az arc és a nyak kezelését szokták igényelni. Mint a test bármely részén, itt is találhatóak úgynevezett bio-esztétikai pontok, ezeken keresztül alkalmazva az eljárást, sokkal jobb eredmények érhetőek el. Az anatómiailag előre meghatározott esztétikai pontok az arcon biztosítják az egyenletes eloszlást. Ennek köszönhetően mindkét oldalon elegendő 5 pontban beinjektálni a terméket ahhoz, hogy az a teljes arcfelületre kihasson.

A Profhilo® egy innováció, egy új injekciós kezelés, amire korábban nem volt példa: a bioremodellezés. Nem csupán feltölti a bőrt, hanem javítja, átstrukturálja, ugyanakkor a bőr természetes gyógyulását is elősegíti, ezáltal az könnyen visszanyerheti fiatalságát néhány hónap alatt.  Helyi érzéstelenítést követően injekciózzuk a bőr mélyebb rétegébe, 2 kezelés között 4-6 hét különbséget javasolunk.

Tags: Orvos esztétika, kozmetológia

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"