+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

RRS mezoterápia

RRS mezoterápia

A mezoterápia korszerű és igen hatásos bőrfiatalító, regeneráló eljárás, mely során kizárólag természetes anyagokat használunk. Ellentétben a legtöbb megoldással, a mezoterápiával a bőr mélyebb rétegeibe is eljuttathatók a vitaminok, ásványi anyagok és a hialuronsav. A végeredmény szemmel láthatóan is fiatalosabb, élettel telibb és feszesebb bőr az arcon, a nyakon vagy akár a dekoltázs területén.

Mire használható a mezoterápia?

Magánrendelőnkben az eljárás során RRS-HA készítményt használunk, mely kiemelkedően tiszta, és páratlan hatékonyságot eredményez. Ez az egyetlen CE engedéllyel rendelkező mezoterápiás anyag. A hatóanyag-komplexum számos verzióban készül, és az alábbi problémákra jelent gyógyírt:

  • Cellulit
  • Ernyedt, fáradt bőr
  • Hajhullás
  • Pigmentfoltok
  • Ráncok, szarkalábak
  • Striák
  • Szem körüli ráncok, apróbb finomabb ráncok

A kúraszerű terápia már az első kezelés után látható javulást eredményez, a teljes hatás érdekében azonban 4-6 beavatkozásra van szükség. Ezek jellemzően 2-4 hetes intervallumban követik egymást. Jól felszerelt magánrendelőnkben tűs és tű nélküli mezoterápiát egyaránt végzünk. Mindkét kezelés minimális fájdalommal jár, és mindössze 20-30 percet vesz igénybe. Fontos tudni, hogy bőrfertőzések esetén az eljárás nem alkalmazható. Ezek közé tartozik a herpes, az acne, ezen kívül terhesség és szoptatás ideje alatt, valamint véralvadásgátló gyógyszerek szedése esetén sem javasolt.

A kezelésről részletesen

Mielőtt elvégeznénk a mezoterápiás eljárást, egy esztétikai konzultáción felmérjük bőre állapotát, illetve megkérdezzük, milyen korábbi kezeléseknek vetette alá magát. Bőrgyógyászunk ezek után mindenre kiterjedő tájékoztatást nyújt a kezelés menetéről, a várható eredményről, valamint az Ön teendőiről a terápia után. A személyre szóló kezelési tervnek köszönhetően garantáltan a bőre típusának és állapotának megfelelő hatóanyagokat alkalmazzuk. A mezoterápiás bőrfiatalítás után nem kell komolyabb mellékhatásokkal számolnia. Enyhe bőrpír ugyan előfordulhat, ám másnapra az is teljes mértékben megszűnik.

Magánrendelőnket megtalálja a II. kerületben a Szilágyi Erzsébet fasoron, időpontot pedig e-mailben vagy telefonon is kérhet. Tegyen a bőre egészségéért, forduljon hozzánk bizalommal!

Tags: Orvos esztétika, kozmetológia

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"