+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

VIVACE frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés

VIVACE frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés

A VIVACE kezelés alapvető célja a bőr feszesítése és fiatalítása. Hatékony és látványos eredményt kínáló innovatív módszer: egyesíti a frakcionált lézer, a hagyományos rádiófrekvencia, az IPL és a dermaroller előnyeit. A következő három módszer hatását ötvözi: kollagénindukciós terápia, sebgyógyulási folyamat és a LED fényterápia. Ennek köszönhetően a VIVACE RF mikrotűs kezelés stimulálja a kollagén és az elasztin rostok képződését, feszesebbé teszi a bőrt, kisimítja a kisebb ráncokat, elhalványítja az aknés hegeket, bőrhibákat, összehúzza a pórusokat, hidratálttá és tónusossá varázsolja a bőrt. Látványos hatása a rádiófrekvenciának köszönhetően már az első kezelés után érezhető, tartós javulásra azonban csak pár hét után számíthatunk, hiszen a kollagénrostok stimulációja ekkor indul el. A tartós eredményhez 3 kezelést javasolunk, 4 hetente ismétléssel. Fenntartó kezelés 6-12 hónap múlva esedékes.

A kezelés során használt frekvencia, a tűk mélysége, a rádiófrekvencia időtartama, a LED fény színe, és az intenzitás személyre szabható, így különböző adottságú pácienseknél is hatékonyan alkalmazható. A szigetelt mikrotűknek köszönhetően a bőrfelszín sérülése minimális, a mélyebb rétegekben kifejtett hatás viszont annál intenzívebb. A szigetelt fejet elsősorban a bőrfiatalításnál használjuk, a szigeteletlen tűket akkor alkalmazzuk, ha nagyobb bőrsérülést szeretnénk elérni: aknés hegek kezelésére, tág pórusok összehúzására. A Vivace kezelés során megnyílnak a bőr mikroszkopikus méretű csatornái, így ezeken keresztül nagyon hatékonyan tudjuk bejuttatni a mezoterápiás hatóanyagokat, PRP saját vérplazmát, hialuronsavat.

A VIVACE RF mikrotűs kezelés menete

Mivel a kezelés apró, ám annál több tűszúrást jelent, mindenképp szükség van érzéstelenítésre, amit krém formájában oldunk meg. Ezt követi a fertőtlenítés, majd jön a 30-60 perces kezelés. A beavatkozás következtében kipirosodott bőrt egy hatóanyagokban gazdag maszkkal hűtjük, nyugtatjuk. A hatás fokozása érdekében a VIVACE rádiófrekvenciás eljárást egyéb beavatkozásokkal kombinálhatjuk: biorevitalizációval, Hydrobalance kezeléssel és Drakula terápiával.

Mikrotűs kezelés az arctól a kézfejig

Az arctól kezdve a nyakon át a dekoltázsig és a kézfejig, vagyis a legszembetűnőbb helyeken hoz gyors eredményt a bőrfiatalítás és -feszesítés innovatív módszere. Csökkenti a ráncokat, szabályozza a faggyútermelést, és felveszi a kesztyűt a tág pórusokkal. A lifting, az anti-aging és az anti-cellulit hatás mellett a stria-kezelés hatékony módszere is egyben. Műtéti hegek halványítására is alkalmas kezelési módszer.

Mikor ajánlott igénybe venni a kezelést?

Számos egyéb beavatkozással, például a kémiai hámlasztással szemben a VIVACE RF mikrotűs kezelés egész évben, és akár barna bőrön is biztonságosan végezhető. A bőrfelszín csekély mértékű sérülésének köszönhetően a felépülés is nagyon gyors, a páciens nem esik ki a megszokott rutinjából. A kezelés után a bőr 3-5 órán át vörös lesz, másnapra ez azonban teljesen elmúlik.

Válassza Ön is a méltán népszerű VIVACE RF mikrotűs kezelést, mely az egyik legnépszerűbb kezelésünk!

Tags: Orvos esztétika, kozmetológia

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"