+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Kedves Páciensek! Telefonszámunk megváltozott. Az új szám: +36 20 466 0070, már csak ezen lehetséges időpontot kérni.

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

Kézfej fiatalítása

Kézfej fiatalítása

Kezünk legalább olyan sokat elmond életkorunkról, mint az arcunk vagy a nyakunk. Végezzünk bármilyen munkát, az itt található bőr biztosan komoly igénybevételnek van kitéve, ami hosszú távon kihat általános állapotára is. Az erek megduzzadnak, a ráncok elmélyülnek, a bőr kifakul és elveszti fényét, rugalmasságát. Márpedig kezünkkel akarva-akaratlanul is sokat elárulunk magunkról: kezet nyújtunk egy barátnak, üzleti partnernek vagy éppen megsimogatjuk a párunkat. Budai magánrendelőnkben számos kezelést biztosítunk, melyekkel szépség és egészség újra kéz a kézben jár!

Milyen kezelések jöhetnek szóba a kézfej megfiatalításához?

Juvederm Volite kezelés

Hidratált, ráncmentes kézfej akár 9 hónapon keresztül.  A Juvederm Volite eljárás a hialuronsav erejével állítja vissza a bőr természetes, egészséges állapotát, a kézen kívül pedig akár a nyakon és a dekoltázson is alkalmazható. Az innovatív módszer igazán mély hidratálást tesz lehetővé, miközben serkenti a kollagéntermelést. A kezelés helyi érzéstelenítéssel kezdődik, majd kanüllel juttatjuk a hialuronsavat a bőr alá. Mindez csak minimális fájdalommal jár, a látható eredményre pedig alig 2-4 hetet kell várnia.

Restylane Skinbooster Vital/ Vital light kezelés

Hasonlóan a Juvederm Volite eljáráshoz, itt is a hialuronsav erejét hívjuk segítségül. Ebben az esetben is a bőr középső rétegébe juttatjuk a hatóanyagot, hiszen az öregedést meghatározó folyamatok elsősorban itt zajlanak. Ennél az eljárásnál is kanült használunk, ám komoly fájdalomtól nem kell tartania. Amivel viszont számolhat: kézfeje élettel telibbé válik, bőre halványsága megszűnik és visszaáll korábbi rugalmassága. A mezoterápia megelőző jelleggel is alkalmazható, hiszen késlelteti a ráncok kialakulását.

Radiesse kézfej fiatalítás

A Radiesse egy félszintetikus volumenpótló anyag, kifejezetten hatékony a kézfej bőrének megfiatalítására. A lidocaint is tartalmazó ampullát szintén kanüllel juttatjuk a kézfej bőrébe. Az eredmény tartós, akár 1,5 évig érezhető a hatása.

Megtetszett valamelyik kezelésünk, és szeretné, ha fiatalosabbá, frissebbé tennénk kézfejét? Foglaljon időpontot budai magánrendelőnkbe még ma!

Tags: Testkezelések

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"