+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

Kézfej fiatalítása

Kézfej fiatalítása

Kezünk legalább olyan sokat elmond életkorunkról, mint az arcunk vagy a nyakunk. Végezzünk bármilyen munkát, az itt található bőr biztosan komoly igénybevételnek van kitéve, ami hosszú távon kihat általános állapotára is. Az erek megduzzadnak, a ráncok elmélyülnek, a bőr kifakul és elveszti fényét, rugalmasságát. Márpedig kezünkkel akarva-akaratlanul is sokat elárulunk magunkról: kezet nyújtunk egy barátnak, üzleti partnernek vagy éppen megsimogatjuk a párunkat. Budai magánrendelőnkben számos kezelést biztosítunk, melyekkel szépség és egészség újra kéz a kézben jár!

Milyen kezelések jöhetnek szóba a kézfej megfiatalításához?

Juvederm Volite kezelés

Hidratált, ráncmentes kézfej akár 9 hónapon keresztül.  A Juvederm Volite eljárás a hialuronsav erejével állítja vissza a bőr természetes, egészséges állapotát, a kézen kívül pedig akár a nyakon és a dekoltázson is alkalmazható. Az innovatív módszer igazán mély hidratálást tesz lehetővé, miközben serkenti a kollagéntermelést. A kezelés helyi érzéstelenítéssel kezdődik, majd kanüllel juttatjuk a hialuronsavat a bőr alá. Mindez csak minimális fájdalommal jár, a látható eredményre pedig alig 2-4 hetet kell várnia.

Restylane Skinbooster Vital/ Vital light kezelés

Hasonlóan a Juvederm Volite eljáráshoz, itt is a hialuronsav erejét hívjuk segítségül. Ebben az esetben is a bőr középső rétegébe juttatjuk a hatóanyagot, hiszen az öregedést meghatározó folyamatok elsősorban itt zajlanak. Ennél az eljárásnál is kanült használunk, ám komoly fájdalomtól nem kell tartania. Amivel viszont számolhat: kézfeje élettel telibbé válik, bőre halványsága megszűnik és visszaáll korábbi rugalmassága. A mezoterápia megelőző jelleggel is alkalmazható, hiszen késlelteti a ráncok kialakulását.

Radiesse kézfej fiatalítás

A Radiesse egy félszintetikus volumenpótló anyag, kifejezetten hatékony a kézfej bőrének megfiatalítására. A lidocaint is tartalmazó ampullát szintén kanüllel juttatjuk a kézfej bőrébe. Az eredmény tartós, akár 1,5 évig érezhető a hatása.

Megtetszett valamelyik kezelésünk, és szeretné, ha fiatalosabbá, frissebbé tennénk kézfejét? Foglaljon időpontot budai magánrendelőnkbe még ma!

Tags: Testkezelések

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"