+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

Nyak és dekoltázs fiatalítása

Nyak és dekoltázs fiatalítása

A nyak és a dekoltázs ráncosodása sokak számára legalább olyan zavaró lehet, mint az arcbőr vagy a kézfej öregedése. Mivel ezeken a területeken a bőr vékonyabb, sokkal mélyebb ráncok alakulhatnak ki, mint a test egyéb részein. Természetesen ügyesen megválasztott ruhával, sállal vagy kendővel eltakarhatjuk bőrünket, hosszú távon azonban ez aligha lehet megoldás. Magánrendelésünkben számos kezelés közül választhat, melyekkel nyaka és dekoltázsa éveket fiatalodhat – így nemcsak szépségét, de magabiztosságát is visszanyerheti.

Nyak és dekoltázs fiatalítására ajánlott kezeléseink:

Mezoterápia

A kezelés során természetazonos hialuronsav és egyéb feszesítő koktélok használatával újítjuk meg bőrét. A különleges hatóanyag nemcsak a ráncok elleni harcban hatékony, de egyben visszaadja a bőr természetes rugalmasságát és vitalitását. Előnye, hogy már egyetlen kezelés után igen látványos eredmény érhető el, a komplett terápia után pedig sokáig élvezheti felfrissült és kisimult külsejét. A hatóanyagokat bejuttathatjuk tűvel, dermaroller vagy dermapen segítségével.

Thread Lifting

A Thread Lifting eljárással műtéti beavatkozás nélkül szabadulhat meg ráncaitól. A korszerű terápia a keleti és a nyugati orvoslás kombinációját kínálja: egyrészt az akkupunkturából merít, másrészt a sebészet eredményeit is felhasználja. A bőr alá felszívódó szálakat juttatunk, melyek serketik a kollagéntermelést és megemelik a bőrt. Az eredmény: látványosan fiatalabb nyak és dekoltázs.

VIVACE kezelés

Tömörebb bőr, kevesebb ránc, üdébb nyak és dekoltázs. Ezeket kínálja a VIVACE kezelés, mely a kollagén indukciós terápiát ötvözi a LED fény jótékony hatásával, miközben kihasználja a szervezet természetes sebgyógyító képességét is. Igazán látványos és hosszan tartó eredmény érhető el a személyre szabott kezeléssel, miközben az eljárás teljes mértékben biztonságos. A dekoltázs és a nyak regenerálása mellett a hegek ellen is rendkívül eredményes megoldás.

Triniti kezelés

Bár az eljárás elsősorban arcfiatalító hatása miatt közkedvelt, ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne a nyak és a dekoltázs esetében is kiaknázni bőrregeneráló hatását. Sőt, a több módszert ötvöző kezelés igazán korszerű és megbízható beavatkozásnak számít, hiszen a bőr felszínét és a mélyebb rétegeket is megfiatalítja. Hölgyeknek és uraknak is ajánljuk, bármilyen bőrtípus esetében.

ReFirm ST, ELOS rádiófrekvenciás kezelés

Ezzel a szabadalmaztatott orvos-esztétikai eljárással néhány hét alatt megszabadulhat a ráncoktól és a petyhüdt bőrtől. Az infravörös fény és a rádiófrekvencia kombinált alkalmazásával kollagénstimuláció érhető el, ami rugalmasabbá és feszesebbé teszi a bőrt a nyakon és a dekoltázson. A ReFirm ST, ELOS rádiófrekvenciás kezelést kúraszerűen javasoljuk az év bármely szakában.

A felsoroltakon kívül számos egyéb kezeléssel is várjuk, melyeket akár kombinálhat is, ha szebb és egészségesebb bőrre vágyik a nyakán és a dekoltázs környékén. Pasaréti rendelőnkben felkészült szakemberek várják, akik személyre szabott kezelési tervvel segítenek megszabadulni ráncaitól.

Kérjen időpontot és nézzen újra jókedvűen, mosolyogva tükörbe!

Tags: Testkezelések

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"