+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Kedves Páciensek! 2024 júl. 5-től júl. 12-ig szabadság miatt az online és a telefonos előjegyzés, időpont foglalás is szünetel.

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

Toka kezelések

Toka kezelések

Hatékony toka kezelések

Az áll alatti területen előforduló felszínes zsírlerakódások, a bőr megereszkedése nemcsak a nők, de a férfiak mindennapjait is megkeseríthetik. A toka méretének mérséklésére, eltüntetésére, feszesítéséreazonban számos lehetőség nyílik, melyek közül a legtöbb műtéti beavatkozás nélkül elvégezhető. Ha Ön is tart az operációtól, válassza az általunk kínált szolgáltatások valamelyikét az áll alatti zsírszövet csökkentésére vagy feszesítésére!

Miért alakulhat ki a toka?

Több oka is lehet az áll alatti zsírpárnák felhalmozódásának. Ezek közül a leggyakoribbak: genetikai, életkorból fakadó kialakulás, drasztikus fogyás és/vagy hízás. Ha Ön is elégedetlen az arca kontúrjával, és szeretne rövid idő alatt látványos eredményeket elérni, akkor jó helyen jár. Görgessen tovább, és ismerje meg szolgáltatásainkat!

Toka kezeléseink

Az alábbiakban bővebben olvashat a Sagoni Melt, a Guna Biolifting valamint az FTC bioszálas bőrfeszesítésről, melyek mind hatékony megoldásokat nyújtanak a felhalmozódott zsírpárnák elleni harcban, és a toka bőrének feszesítésében.

Sagoni Melt toka kezelés

Kifejezetten a toka zsírállományának csökkentésére kifejlesztett zsíroldó injekciós eljárás. Kontúrosabbá teszi az arc alsó részének formáját, tartósan csökkenti a zsírfelesleget. A Sagoni Melt zsírbontó hatóanyaga a dezoxikólsav só formájában, de az oldat tartalmaz gyulladáscsökkentő és keringésjavító anyagokat is, hogy még hatékonyabb legyen a kezelés. 4-6 kezelést javasolunk, a toka nagyságától függően. A kezeléseket 3 hetente végezzük. Javulás általában a 2-3. kezelés után látható. A beavatkozás előtt érzéstelenítő krémmel kezeljük a bőrfelszínt, majd vékony injekciós tűvel juttatjuk az anyagot a zsírszövetbe. Az eljárás minimális kellemetlenségekkel járhat. A kezelés átlagosan fél órát vesz igénybe. A zsírbontást követően az adott terület megduzzadhat, kipirosodhat, egyes esetekben véraláfutások is megjelenhetnek a kültakarón. Várandósság és szoptatás idején nem alkalmazható.

Guna Biolifting – a természetes megújulás

A kezelés során mezoterápiát alkalmazunk: a GUNA ampullákat apró tűk segítségével a bőr felsőbb rétegébe juttatjuk. A 20 perces beavatkozás nem igényel érzéstelenítést, ugyanis csak csekély fájdalommal jár. Hetente, kéthetente egészen addig megismételhető, amíg elérjük a kívánt eredményt. A terület milyenségétől, a toka méretétől, illetve a páciens igényeitől függően 5-10 intervenciót javaslunk. A kezelésnek nincsenek ismert mellékhatásai, így akár a várandósság vagy a szoptatás időszakában is bátran végezhető.

A zsírbontó kezelések hatására csökken a toka mérete, azonban a laza, megereszkedett bőr feszesítésére nem alkalmasak az imént felsoroltak.

A toka bőrszöveti állagának javítására alkalmasak:

Az arc alsó részének, az állív, valamint az áll hialuronsavas feltöltése sokszor kombinációban végezzük ezeket a kezeléseket a legoptimálisabb eredmény eléréséhez.

Javítana álla kontúrján, vagy a bőrfeszesítés a cél? Forduljon hozzánk bizalommal mindkét esetben!

Tags: Testkezelések

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"