+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

Z-Wave Pro radiális lökéshullám terápia

Z-Wave Pro radiális lökéshullám terápia

Zimmer Z Wave Pro nagyenergiájú radiális lökéshullám-terápiás cellulitkezelés

Napjaink egyik legszélesebb körben elterjedt bőresztétikai problémája a cellulit, vagyis ismertebb nevén a narancsbőr, amely az esetek döntő többségében a nőket érinti, ugyanakkor a férfiaknál sem kizárt a kialakulása. A cellulit tulajdonképpen a bőr legalsó rétegét képező kötőszövetekben jelentkező zsírfelhalmozódás, amelynek következtében a bőr felülete egyenetlenné, rücskössé válik. Jellemzően a combokon, a fenéken vagy az alhasi tájékon jelenik meg.

De milyen okok vezethetnek a kialakulásához? A cellulit hátterében sok esetben állhat genetikai hajlam, de bizonyos hormonális folyamatok (például az ösztrogénszint emelkedése) vagy vérkeringési zavarok is eredményezhetik. Ezen felül a stressz, a mozgásszegény életvitel, a helytelen táplálkozás, illetve akár a dohányzás is növelheti a kialakulásának kockázatát.

De bármi is váltja ki, szerencsére létezik olyan innovatív orvos-esztétikai módszer, amellyel a narancsbőr akár rövid idő alatt is sikeresen kezelhető.

Testformálás biztonságosan és hatékonyan

Ha a bőrfelszín alatti zsírsejtek felhalmozódnak, az nem csak külsőleg mutatkozik meg: a kötőszövet szerkezetét is kitágíthatják, meggyengíthetik. A cellulit kezelésében ezért kulcsfontosságú a kötőszöveti elváltozások helyreállítása. A német Zimmer csúcstechnológiás esztétikai gépe, a Z Wave Pro úgynevezett radiális lökéshullámokkal fejti ki hatását a célterületen.

Z-Wave Pro radiális lökéshullám terápia bőr előtte-utána

Ezek a nagy energiájú lökéshullámok összenyomják a megnövekedett zsírsejtek által kitágított kötőszöveti rekeszeket, ezáltal „kimozdítják”, végül pedig destabilizálják a zsírszerkezeteket. A lökéshullám-kezelés javítja a bőr és a kötőszövet kollagénstruktúráját, a szövetek vérkeringését. Ennek a speciális eljárásnak köszönhetően akár már 2-3 alkalom után láthatóan simább lesz a cellulites bőr. Az optimális eredményhez általában 6-10 kezelés szükséges.

Z-Wave Pro radiális lökéshullám terápia - comb, előtte-utána

A Z Wave Pro lökéshullám-terápia teljesen fájdalommentes, és felépülési idővel sem kell számolni utána. Önálló alkalmazása a cellulit kezelésén túl a kötőszöveti gyengeség megszüntetésére, valamint a test kontúrjainak javítására, alakformálásra is remek választásnak bizonyul. Vérkeringés-serkentő, valamint kollagénképző hatása révén pedig egyúttal rugalmasabbá, feszesebbé is teszi a bőrt. Kiválóan kezelhetőek a striák is.

Z-Wave Pro radiális lökéshullám kezelés hatása a bőr rétegeiben

A Z Wave Pro önmagában, illetve egyéb testkezeléssel (rádiófrekvencia, lézerlipolízis, PowerShape 2, mezoterápia) kombináltan is kiemelkedő hatású.

 

 

 

Z-Wave Pro terápia eredménye

 

Tags: Testkezelések

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"