+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

Zo® Skin Health otthoni bőrápolás

Zo® Skin Health otthoni bőrápolás

A ZO® Skin Health bőrterápia

A modern orvostudomány a legtöbb bőrproblémát a dehidratációra vezeti vissza. Az erre a szemléletre építő kezelések bár hatásosak, mégis van egy komoly hátrányuk: ha a kültakaró hidratációja krémezés vagy egyéb külső beavatkozás következtében fennáll, akkor a bőr nem használja a saját erőforrásait. Tehát a test öngyógyító funkciója nem lép működésbe.

A ZO® Skin kezelés atyja, Dr. Zein Obagi bőrgyógyász professzor egy egészen friss szemlélettel állt elő az utóbbi években, amit a saját praxisában is sikerrel hasznosított. Szerinte a cél a bőr helyreállítása, hogy az képes legyen fenntartani saját egészséges, természetes állapotát.

A szép bőr mindenkinek jár

A ZO® Skin Health terápia alatt klienseinket egy többlépcsős rendszeren kísérjük végig, aminek első eleme a konzultáció. A vizsgálat eredményétől függően felépítünk egy személyre szabott programot. A folyamat egy alapos, a mély rétegeket is elérő tisztítással kezdődik. Az elhalt hámsejteket radírozással tüntetjük el, faggyúkontrollal pedig csökkentjük a faggyútermelést, majd kiegyensúlyozzuk a bőr pH-értékét. A stimulálás és a stabilizálás során megerősödik a bőr természetes védelmi funkciója, az anti-aging termékek pedig elősegítik a kollagéntermelést, valamint javítják az elasztinrostok minőségét.

A terápia során használt készítmények nem tartalmaznak hialuronsavat és kollagént, hiszen a cél az, hogy a szervezet a saját tartalékait állítsa helyre. A kezelések szakorvosi felügyelet mellett, egyénre szabott tanácsadással karöltve zajlanak, hogy az egyedi összetételű hatóanyagok kiszámíthatóan, tervezetten fejthessék ki hatásukat.

Mindenkinek ajánlott

Az egyénre szabott kezelések kiválóan használhatóak akné, pattanások, mitesszerek, zsírosság, tág pórusok, öregedő bőr, pigmentfoltok, rosacea, érzékenység, valamint napfény okozta károsodás esetében is. A közös megbeszélésnek, valamint a klienseink bőrtoleranciájának megfelelően nálunk lehetőség van enyhe, közepes és intenzív terápiára is. Az utóbbi kezelés 4-6 héten keresztül irritációt okozhat, amely később, a stabilizálódás után megszűnik.

A szép bőr Önnek is jár, kérjen időpontot magánrendelőnkbe!

Tags: Bőrápolás, kozmetikumok

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"