+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

PowerShape 2 komplett alakformálás és arckezelés

PowerShape 2 komplett alakformálás és arckezelés

Power Shape 2

Bár korunk női mozgalmainak állandó célkitűzése a változatosság elfogadtatása és a nők önbizalmának edzése, tény, hogy a hivatalos szépségeszmény a karcsú derék és a feszes test képében rögzült. Az ideális alak felépítése gyakran komoly áldozatokkal, idő- és energiabefektetéssel jár, fontos a rendszeres testmozgás, megfelelő étkezés, sokszor azonban még így sem elérhető a megálmodott alak. Korunk high-tech testkezelő gépeivel azonban közelebb juthatunk a megoldáshoz!

Fizikai megújulás a Power Shape 2-vel

A bőrgyógyászat-kozmetológia és az orvosi esztétika területeit érintő kezelések igyekeznek felzárkózni az aktuális igényekhez, és a legmodernebb technikai eszközökkel zajlanak. A fejlesztők a legújabb kutatások eredményeit alapul véve tervezik meg a gépeket, amelyek elérhető közelségbe hozzák a testideált.

Az utóbbi évek legnagyszerűbb találmánya a Power Shape 2, amely a kombinált kezelőfejeknek köszönhetően új dimenziót nyitott az alakformálásban: komplex alakformálás, feszesítés és cellulitkezelés. A fejlett gép ötvözi a multipoláris és bipoláris rádiófrekvenciát, a lipolézer technológiát és a vákuum szívóhatását a hatékony kezelés érdekében. Előnye, hogy integrált rendszerének jóvoltából nemcsak a testformálás, hanem az arcfiatalítás terén is komoly eredményeket érhetünk el, a gép rendelkezik egy thermális arckezelő fejjel. A kezelés fájdalommentes, a többféle beállításnak köszönhetően pedig könnyen a vendég igényeire, fizikai adottságaira szabható.

Hogyan működik a Power Shape 2?

A Power Shape 2 hatékonysága az egymást erősítő hatások kombinációjának köszönhető. A rádiófrekvencia hőenergiája felgyorsítja a zsírsejtek anyagcsere-folyamatait, amely jelentős mértékű zsírlebomláshoz vezet. A soft lézer a zsírsejtek elfolyósítását és méretének csökkenését segíti a sejthártyájuk átjárhatóbbá tételével, és egyúttal a vörös fény által fiatalítja a teljes bőrszövetállományt, továbbá segíti a zsír távozását a szervezetből. Mindehhez hozzáadódik a vákuum szívóhatása, amely a zsírszövetek vér- és nyirokkeringésének fokozásával, a bőrfelszín kisimításával, a zsírlerakódások és a narancsbőr csökkentésével varázsol irigylésre méltó testkontúrt.

Mikor válasszuk a Power Shape 2 kezelést?

A Power Shape 2 fájdalommentesen juttatja a rádiófrekvenciás hőenergiát a bőr mélyebb rétegeibe, és a sejtanyagcsere-folyamatok serkentésével hatékonyan indítja be a zsírlebontást. Ez a kombinált technológia újszerű a testkezelésipari piacon, és jóval nagyobb vendégkör igényeit kiszolgálja, mint az egyszerűbb, egyfunkciós modellek.

A Power Shape 2 kezelés ajánlott azok számára:

  • akik képtelenek megszabadulni a makacs zsírlerakódásoktól a következő testtájakon: felkar, has, csípő, fenék, comb, hát, arc, toka;
  • akiknek cellulit keseríti a mindennapjait, és feszes bőrt szeretnének;
  • akik arc-és testkezelést egyaránt igénybe vennének;
  • akik a rugalmas, sokoldalú alakformálás lehetőségeit keresik;
  • akik számára a látvány mellett a tartósság is fontos szempont.
  • A kezelést mindig kiegészítjük hullámmasszázs-kezeléssel: a nyirokmasszázs fokozza a salakanyagok távozását a szervezetből, és javítja a cirkulációt.

A Power Shape 2 kezelést kombinálhatjuk a még tökéletesebb eredmény érdekében Zimmer Z Wave lökéshullám-terápiával, illetve RRS HA cellulit- és striaellenes mezoterápiával is.

Tags: Testkezelések

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"