+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

Juvederm Volite mélyhidratálás

Juvederm Volite mélyhidratálás

Mélyhidratálás Juvederm Volite-tal

A Juvederm Volite mélyhidratáló kezelés célja, hogy a rugalmasságát, hidratáltságát és simaságát vesztett bőr visszanyerje korábbi minőségét. Az életkor előrehaladtával csökken a bőr hialuronsav-tartalma, márpedig ez az a természetes, minden szövetben jelen lévő nagy molekulájú szénhidrát, ami hatékonyan köti meg a vizet, így biztosítva a hidratáltságot. A Juvederm Volite kezelés során keresztkötött hialuronsavat juttatunk az irharétegbe, aminek köszönhetően a petyhüdt, száraz bőr ismét bársonyosan simává válik.

A kezelés menete

A Juvederm Volite kezelést vékony injekciós tű segítségével végezzük. A kezelendő felületen számos pontban – egymástól körülbelül 0,5 centiméter távolságnyira – hialuronsavat juttatunk az irharétegbe. A fájdalmat egy lidokainos krém előzetes alkalmazásával minimalizáljuk, vagyis a kezelés érzéstelenítés mellett történik. Az eljárás rendkívül látványos eredményt hoz, ráadásul hosszan, nagyjából 9 hónapon át fejti ki hatását. A bőr üdévé válik, a kollagén stimulációnak köszönhetően javul a tónusa, feszessége.

Javallatok és ellenjavallatok

A Juvederm Volite kezelést nők és férfiak, fiatalabbak és idősebbek egyaránt igénybe vehetik. Mindenkinek ajánlott, aki szeretne ragyogóbb, puhább bőrt, vagy eltüntetné, tompítaná a korral óhatatlanul megjelenő finomabb ráncokat. A kezelésnek jellemzően nincs mellékhatása, legfeljebb egy kis duzzanat jelentkezhet pár óráig, illetve a számos szúrásnak köszönhetően bevérzés is kialakulhat, amit másnap már sminkkel fedhetünk. Mivel az érzéstelenítés lidokainnal történik, az erre érzékenyeknek ellenjavallott a beavatkozás.

Látványos eredmény több területen

A hialuronsavas kezelések leginkább az arcot, nyakat, kézfejet és a dekoltázst, vagyis a legszembetűnőbb területeket érintik, és ez a Juvederm Volite esetében sincs másképp. Az orvosi mélyhidratálás már egyetlen kezeléssel is látványos eredményt produkál: az arc üdébb és simább lesz, a szarkalábak eltűnnek, a nyak és a kézfej bőre visszanyeri fiatalos puhaságát.

Ha hosszan tartó bársonyosságra vágyik, vegye igénybe Juvederm Volite kezelésünket!

Tags: Orvos esztétika, kozmetológia

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"