+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

SkinCeuticals termékcsalád – a tudomány jegyében

SkinCeuticals termékcsalád – a tudomány jegyében

Az 1997-ben alapított amerikai SkinCeuticals klasszikus dermokozmetikumként egyaránt hangsúlyt fektet a megelőzésre, a védelemre és a különféle bőrkárosodások helyreállításra. A márka saját definiálása szerint a folyamatos kutatásoknak, fejlesztéseknek és innovációnak köszönhetően olyan termékcsalád született, amely egyféle hidat képez a patikai termékek és a hagyományos kozmetikumok között, és amelynek egyes készítményei tökéletesen alkalmasak arra, hogy a különféle orvos-esztétikai eljárásokat és kezeléseket abszolút személyre szabottan, a páciens adottságaira szabva végezhessék el a szakemberek.

Magas hatékonyságú szérumok és formulák – a szinergia jegyében

A SkinCeuticals termékeinek megtervezése során a kutatókat a szinergia elve vezérelte. Ez azt jelenti, hogy bár az egyes termékek az optimális hatóanyag-koncentrációból fakadóan önmagukban is magas hatékonyságúak, ám együtt, adott kombinációban alkalmazva még eredményesebbek.

A SkinCeuticals termékei segítenek visszanyerni a bőr egészségét és szépségét. Többek között C-vitamin-, hialuronsav-, antioxidáns- és hidratáló szérumokkal táplálják és védik a bőrt, hatékonyan enyhítve az öregedés jeleit: csökkentik a ráncokat és az elszíneződéseket, serkentik a kollagéntermelést, üdévé varázsolják a tekintetet. A maximális eredmény eléréséhez a tiszta hatóanyagok optimális mennyiségben és mélységben jutnak a bőrbe.

Az innovatív termékcsalád nagy népszerűségnek örvend a korszerű bőrgyógyászati, kozmetológiai és orvos-esztétikai kezeléseket kínáló orvosi rendelőkben.

Tags: Bőrápolás, kozmetikumok

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"