+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Kedves Páciensek! 2024 júl. 5-től júl. 12-ig szabadság miatt az online és a telefonos előjegyzés, időpont foglalás is szünetel.

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

Radiesse volumenpótló kezelések

Radiesse volumenpótló kezelések

A Radiesse kezelésről

Természetes, hogy a bőr felszínén 30 éves kor felett enyhe ráncok jelennek meg, de nem ritka a mélyen ülő redők felbukkanása sem. A kor előrehaladtával az arc zsírpárnái lecsúsznak és megfogyatkoznak, volumenvesztéssel lehet számolni az arc egyes területein. A nőket és férfiakat egyaránt érintő probléma azonban könnyedén orvosolható. Ilyen, és ehhez hasonló esetekben pácienseinknek a Radiesse kezelést szoktuk javasolni, mely hatékony megoldásokat kínál az arcbőr volumenpótlására, a bőr és a kézfej feszesítésére, fiatalítására.

Mit érdemes tudni a töltőanyagról?

A Radiesse számos területen bizonyította már nagyszerűségét. Kalcium-hydroxyapatit hatóanyaga kíméletesen bánik a bőrrel: kitölti az arcbőr petyhüdt, hiányos területeit, és hosszan tartó kollagén termelődést indukál. Az anyag, köszönhetően annak, hogy lassan lebomló részecskékből áll, hosszú időn át a befecskendezés helyén marad, folyamatos hatást gyakorolva ezzel a bőrre, és annak szerkezetére.

A Radiesse kezelés menete

A hatóanyagot nyugodt körülmények között, egy vékony tű segítségével, érzéstelenítés után fecskendezzük a bőrbe. A feltöltésre váró terület nagyságától és a volumenpótlás mértékétől függően a beavatkozás akár 30-45 percet is igénybe vehet.

Jól látható eredmény akár azonnal

A bőr regenerációját támogató töltőanyag elnyújtottan, akár 1 évig is kifejti hatását. Elősegíti a kézfejeken és az arcon történő volumennövelést. A szemek és az ajkak környékén tilos Radiesse-t alkalmazni. A kezelés ellenjavallt az egyes immunrendszert érintő betegségek esetén, és bőrfertőzések meglétekor. Ennek pontos részleteiről a beavatkozás megkezdése előtt minden vendégünket tájékoztatjuk.

Kérjen tőlünk időpontot elérhetőségünkön, és látogasson el magánrendelésünkre, ahol modern kezelésekkel várjuk.

Tags: Orvos esztétika, kozmetológia

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"