+36 20 466 0070 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 105. | H-P: 10-18 h

Kedves Páciensek! 2024 júl. 5-től júl. 12-ig szabadság miatt az online és a telefonos előjegyzés, időpont foglalás is szünetel.

Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat

Pasarét 
Esztétikai Bőrgyógyászat

HydraViva kezelés, egy szuperhatékony kombináció

HydraViva kezelés, egy szuperhatékony kombináció

Immár a Vivace és a Hydrafacial kezelések kombinálásából született HydraViva is megtalálható professzionális orvos-esztétikai szolgáltatásaink között. A két korszerű technológiával végzett és látványos eredményeket produkáló eljárás minden pozitívuma megjelenik a HydraViva kezelésben, tovább erősítve egymást – ezeket mutatjuk be az alábbiakban.

  • A Hydrafacial kezelés alapja a hidrodermabrázió, vagyis a vizes bőrkoptatás, ami rendkívül hatékony módszer az arctisztításra, a szennyeződések, a felhalmozódott faggyú és az elhalt hámsejtek eltávolítására. A non-invazív módon, fájdalom- és szúrásmentesen megtisztított bőr látványosan megújul, hiszen nemcsak kíméletes kémiai hámlasztás és tisztítás történik, hanem gyulladáscsökkentés, felszíni és mélyhidratálás, valamint bőrregenerációs is.

A kezelés eredményeként rugalmasabbá, tónusosabbá, üdébbé válik a bőr, csökkennek a felszíni ráncok és a halványulnak a pigmentfoltok, ráadásul a pattanásos bőrre is jótékony hatással van.

  • A Vivace egy mikrotűs-rádiófrekvenciás bőrfiatalító kezelés, melynek során a szakember a páciens adottságaira szabottan dönt a tű mélységéről, a használt frekvenciáról és annak időtartamáról, valamint a LED-fény színéről. A bőr feszesebbé válik a kollagén- és elasztinrostok képződésének köszönhetően, amit a tűkkel történő stimuláció indít be. Végeredményként a felszíni ráncok csökkenek, a bőrhibák elhalványulnak, a pórusok összehúzódnak.

Rendelőnkben egyedülálló módon ötvöztük a két innovatív és korszerű módszert a még látványosabb és még tartósabb bőrfiatalításért. Tudjon meg többet a HydraViva kezelésről, keressen minket bizalommal!

HydraViva kezelés közben

 

Tags: Orvos esztétika, kozmetológia

"Hello Facebook, hello Instagram!
Kövesd Dr. Pellion Szilvia új Facebook és Instagram oldalát, ahol sok érdekességgel és újdonsággal találkozhatsz!"